Hier vindt u onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij zijn te bereiken via ons contactformulier of met de volgende gegevens:

WhatsApp

Facebook

Chat

Nee, wij hanteren geen borg. 

De auto kan bij ons worden afgehaald in Brakkeput Abou / Jan Thiel maar het is geen probleem om u op te halen bij uw accommodatie.

Betalen hoeft bij ons niet vooraf. De betaling vindt plaats op de dag van aflevering van de auto. 

Bij De Vos Autoverhuur kan iedereen met een geldig rijbewijs een auto huren. Dus ook onder de 23 en zelfs onder de 21 kunt u bij De Vos Autoverhuur gewoon terecht voor een huurauto.

Bij de Vos Autoverhuur kunt u een gratis tweede en derde bestuurder toevoegen aan de reservering. Op de eerste huurdag wordt er een huurcontract ondertekend, hier kunnen meerdere bestuurders tekenen.

De Vos Autoverhuur staat bekend om zijn flexibiliteit. De huurperiode verlengen is in goed overleg en wanneer mogelijk altijd bespreekbaar.

Contant betalen is bij ons geen probleem. Dit kan in guldens en in dollars voldaan worden. 

Met een huurauto van De Vos Autoverhuur mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden.

Ja dat kan! Een auto huren op Curaçao zonder creditcard kan bij De Vos Autoverhuur!

Naast de huursom hoeven er geen andere kosten te zijn. De dagprijs maal het aantal dagen is de prijs die u betaalt. Wel is het mogelijk om extra services toe te voegen zoals, all risk verzekering, kinderzitjes, pick up en drop off aan de andere kant van het eiland.

In principe gebeurt het leveren en ophalen binnen de werktijden. Mocht u graag op afwijkende tijden de auto willen ontvangen of inleveren neem dan even contact met ons op. Wij willen graag iedereen helpen.

Bij de huurprijs in zit een standaard basis verzekering (WA). Het is mogelijk om een All-risk verzekering toe te voegen met een eigen risico van 500,- euro. Ook kun je je eigen risico afkopen, zodat je volledig verzekerd bent. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Jazeker, veel mensen vinden het prettig om zorgeloos rond te rijden tijdens hun vakantie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

In principe hanteren wij een minimum van vier aaneengesloten huurdagen. Wel is het in sommige periodes mogelijk om voor minder dan vier dagen te huren voor een kleine meerprijs. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Dat is afhankelijk van de gekozen verzekering. Bij een All Risk dekking is er slechts een eigen risico van toepassing van EUR 500,-

In geval van schade of een ongeval is het verplicht om de auto te laten stilstaan op de plek waar het is gebeurt. Verplaatsen van het voertuig is niet toegestaan. Neem altijd direct contact op met Forensys: 199 en met ons.

Binnen kantooruren kunt u altijd contact met ons opnemen. Buiten kantooruren kunt u ook de Roadservice contacten: 9247 ( +5999 465 0896)

App Reserveren Mail