7-persoons auto huren op Curaçao?

Komt u met een grote groep of een gezin naar Curaçao? Met onze 7-persoons auto kunt u met een grote groep het eiland verkennen zonder 2 auto’s te moeten huren.

Onze Kia Carens biedt plaats aan 7 personen en is daarmee de ideale oplossing voor een wat groter gezelschap. De achterste twee stoelen kunnen worden ingeklapt waarmee u direct een zeer ruime kofferbak heeft. Met deze ruime automaat bent u verzekerd van een zeer praktische auto tijdens uw verblijf op Curaçao. Een 7-persoons auto huren op Curaçao doe je bij De Vos Autoverhuur.

Een ruime auto huren op Curaçao bij De Vos Autoverhuur

Curaçao, nog altijd een van de meest bezochte vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. De prachtige stranden, het lekkere eten en de gezellige cultuur.

Het is een land waar u het gehele jaar heerlijk kunt genieten van het mooie weer. Om het meeste uit uw vakantie te halen is het verstandig om een auto te huren tijdens uw verblijf op Curaçao.

Bij De Vos Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor de beste en meest goedkope huurauto’s van heel Curaçao. Wij hebben een aantal redenen voor u die laten zien wat De Vos Autoverhuur zo bijzonder maakt en waarom een goedkope auto huren op Curaçao voor iedere vakantieganger een verstandige keuze is.

Curaçao ontdekken

Huur een ruime auto bij De Vos Autoverhuur

Een grote auto huren op Curaçao?

Bij De Vos Autoverhuur kunt u een ruime auto huren zodat u met wel 7 mensen het eiland kan verkennen. De achterste twee stoelen kunnen worden ingeklapt waarmee u direct een zeer ruime kofferbak heeft.

Bij De Vos Autoverhuur worden er geen aanbetalingen gehanteerd, daarnaast is het niet nodig om met uw creditcard te betalen.

De enige eis is dat u ouder dan 18 jaar moet zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. Wij hanteren altijd dat de 2e bestuurder gratis is. Dit maakt het mogelijk om samen met uw partner voor weinig geld een goedkope auto te huren op Curaçao. Zo kunt u ook alle wonderen ontdekken die dit prachtige eiland te bieden heeft.

Boek vandaag nog een ruime huurauto bij De Vos Autoverhuur!

Op het gebied van autoverhuur is De Vos Autoverhuur echt de beste keuze. Wij hebben ons weten te specialiseren op het gebied van service en aandacht voor de klant.

Tijdens het gehele proces van een goedkope auto op Curaçao staat ons team klaar om u van antwoord op al uw vragen te voorzien. Tevens halen wij u altijd op en zetten we u weer af bij uw verblijf wanneer u een goedkope auto huurt op Curaçao, zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Dankzij ons grote wagenpark met ruim 80 huurauto’s zult u ten alle tijde voorzien zijn van een auto die die perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie. Of u nu alleen op vakantie bent op Curaçao of dat u een heel het gezin hebt meegenomen, er is altijd wel een auto beschikbaar die u kunt gebruiken. Wij raden zeker aan om een kijkje te nemen bij onze auto’s om zelf te ontdekken wat de voordelen en mogelijkheden zijn die wij van De Vos Autoverhuur u te bieden hebben.

App Reserveren Mail