Zoekt u een leuke activiteit op Curaçao?

Tijdens uw verblijf op Curaçao wilt u natuurlijk de leukste, mooiste en gezelligste plekken van het eiland ontdekken. We hebben een selectie gemaakt van de leukste activiteiten, restaurants, stranden en nog veel meer op Curaçao. Er is zoveel te doen voor jong en oud! Ga een dagje naar Klein Curaçao, beklim de Christoffelberg of bezoek één van de vele happy hours!  Zoek je nog een verblijf op het mooie Curaçao? Neem dan een kijkje bij De Vos Apartments

Live music, bar & food

Voor een gezellig avondje uit moet u bij Mundo Bizarro in Pietermaai zijn. Elke donderdag start is live muziek vanaf 20:30 onder begeleiding van een band. Ook kun je er heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en lekkere cocktails drinken. 

Tours op Curaçao

Fun Curaçao is de specialist op het gebied van tours op Curaçao. Iedere dag staan Roel & Marrit vol passie voor u klaar. Zij houden van het eiland en vinden het dan ook super leuk om u de mooiste plekjes te mogen laten zien van Curaçao​.

Kitesurfen op Curaçao

Wilt u leren kitesurfen tijdens uw verblijf op Curaçao, dan zit u op het juiste eiland. Nix Kiteschool helpt u de juiste techniek te beheersen om op een verantwoorde manier bezig te zijn met deze avontuurlijke sport.

Lekker eten op Curaçao

Als u lekker wilt eten op een gezellige locatie bent u bij Eetcafe de Buurvrouw aan het juiste adres. Gelegen aan de Weg naar Westpunt ter hoogte van Grote berg vindt u dit gezellige restaurant voor jong en oud.

Shoppen op Curaçao

Bij Rebels vind je de leukste kleding, badkleding, sieraden en woon accessoires van de leukste merken zoals: Loavies en My Jewellery. Dagelijks geopend van 10:00 t/m 18:00.
Je vindt Rebels op Papagayo Plaza Jan Thiel.

Diepzee vissen en Klein Curaçao Charter

Een lekker dagje op zee met YKnot Fishing. Diepzee vissen, snorkeltours, Klein Curaçao en nog veel meer met deze leuke en persoonlijke organisatie. Kapitein Derk kan u alles vertellen over de vissen en alles wat onder water leeft in de Caribische zee. Een absolute must-do onder de activiteiten op Curaçao.

Klein Curaçao

Op anderhalf uur varen van Curaçao ligt een onbewoond eiland met de mooiste witte zandstranden en het meest heldere water dat u ooit hebt gezien. Dit is een must-do als u Curaçao komt bezoeken. Bezoek de verlaten vuurtoren, snorkel met schildpadden en heerlijk ontspannen op het strand. Zo ziet een dagje op Klein Curaçao er uit met Mermaid boat trips.

Happy Hour bij Zanzibar

Kom om 17.00 naar het grootste happy hour op Curaçao, iedere zaterdag bij Zanzibar! Lekker met de voetjes in het zand en de beste happy hour deals. Met iedere week een DJ en een lokale of internationale band is het elke week weer een feestje. Check hier het programma en mis dit feestje niet als je op Curaçao bent!

Ontdek het mooie Curaçao

Huur uw auto bij De Vos Autoverhuur

App Reserveren Mail