Huur nu een goedkope Pick up op Curaçao!

Wilt u een goedkope Pick up huren op Curaçao? Dan bent u bij De Vos Autoverhuur aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk goedkoop een Pick up huren en bent u helemaal klaar voor het avontuur op Curaçao!

Curaçao is natuurlijk een perfect eiland om te gaan duiken. Het eiland heeft vele verborgen schatten onder water die je niet wilt missen. Om al je duikspullen te vervoeren is een Pick up bij uitstek geschikt.

U kunt eenvoudig uw spullen in de achterbak neerleggen maar ook het aan en uittrekken van uw uitrusting gaan eenvoudig als u de klep laat zakken. Gaat u dus duiken op Curaçao? Huur dan een Pick up wagen bij ons en geniet van het gemak met deze mooie wagen.

PickUp huren op Curacao

Ga op avontuur op Curaçao

Huur uw Pick up bij De Vos Autoverhuur

Bezoek de Noordkust met een Pick up wagen!

Wist u dat Curaçao een prachtige Noordkust heeft? De Noordkust van Curaçao kenmerkt zich door haar ruige landschap.

De zee is hier erg wild en dat levert bijzondere spektakels op. Het water klapt namelijk tegen de harde rotsen en de golven spatten uiteen over het uitgestrekte landschap.

Om dit te bewonderen zult u met een Pick up wagen moeten huren, want met een kleiner model wagen kunt de wegen niet trotseren. Wilt u deze mooie Noordkust ook bezoeken? Huur dan gelijk onze Pick up wagen op Curaçao en bezoek de Noordkust!

Reserveer een Pick up wagen op Curaçao

Wij verhuren als Pick up onze Nissan Navara 4×4  Deze Pick up heeft een stoer uiterlijk maar aan de binnenkant ervaart u de luxe van een echte SUV. U kunt er perfect mee off road rijden en hij kan met gemak alle heuvels van Curaçao beklimmen! Omdat wij bij De Vos Autoverhuur vinden dat iedereen deze ervaring moet kunnen meemaken huur je deze auto extra goedkoop. Het voordeel is dat deze Pick up zitplaats biedt voor vijf personen waardoor u met uw hele gezelschap kunt genieten van deze stoere wagen.

Bent u op of gaat u naar Curaçao en u wilt graag een goedkope Pick up huren, wacht dan niet langer en reserveer direct onze Pick up wagen! Wij bieden u een luxe Pick up wagen, waarmee u zonder zorgen uw avontuur op Curaçao kunt volbrengen. Onze Pick up wordt altijd goed onderhouden en levert gegarandeerd veel plezier op!

U kunt bij ons kiezen uit diverse andere auto’s, waaronder:

PickUp huren op Curacao

Nissan Navara 4x4

Bent u echt een duikfanaat en wilt u de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur dan deze Pick up wagen. Met deze auto kunt u al uw duikspullen eenvoudig kwijt en kunt u goed off road rijden.

Grote auto huren Curacao

Kia Sportage

Wanneer u van een stoer uiterlijk houdt is deze wagen geschikt. Hij brengt u met gemak overal naar toe en u kunt veel spullen meenemen voor het strand.

Hyundai Accent huren op Curacao

Hyundai Accent

Deze wagen is geschikt voor als u met een gezin naar Curaçao komt. Het is een moderne wagen en rijdt heerlijk.

Auto huren op curacao

Hyundai i10

De Hyundai i10 hebben wij beschikbaar in verschillende kleuren en transmissie. Hiermee kunt u gemakkelijk overal parkeren en kunt u de leuke stranden bezoeken.

Goedkope auto huren op Curaçao

Kia Picanto

Met deze compacte huurauto kunt u het hele eiland ontdekken van Jan Thiel tot aan Westpunt. Beschikbaar als handgeschakeld en automaat.

Hummer huren op Curacao

Hummer H3

Dit is het pareltje van onze wagenpark, een stoere Hummer H3. Hij rijdt fantastisch en als u in de wagen zit hebt u het gevoel dat u een SUV bestuurt. Door zijn stoere maar ook moderne look, rijdt u in stijl over het eiland.

App Reserveren Mail