In stijl Curaçao verkennen

Als u op zoek bent naar een land met de mooiste stranden, de meest gezellige mensen en de leukste stadjes dan komt u natuurlijk uit bij Curaçao. Om al deze mooie plekken te bezoeken is het huren van een comfortabele auto geen overbodige luxe.

De Vos Autoverhuur biedt verschillende luxe huurauto’s aan. Verken het eiland bijvoorbeeld in onze gloednieuwe Nissan Versa uit 2022. Deze comfortabele sedan biedt u alle luxe die u verwacht tijdens uw verblijf op Curaçao. 

Ligt u liever wat hoger op de weg? Kies dan voor onze prachtige Kia Seltos uit 2022. Deze comfortabele SUV biedt veel ruimte en comfort en is daarmee ideaal voor uw gezin of vriendengroep. 

Wilt u écht in stijl rondrijden? Kies dan voor onze luxe Audi Q3 s-line. Met deze Audi Q3 s-line automaat bent u verzekerd van alle luxe en een comfortabele auto tijdens uw verblijf op Curaçao. Deze sportieve SUV is de meest luxe en exclusieve auto uit ons assortiment. 

Een luxe huurauto reserveren is bij De Vos Autoverhuur snel een eenvoudig geregeld.

Een luxe auto huren op Curaçao bij De Vos Autoverhuur

Als u op zoek bent naar een luxe auto om het prachtige Curaçao te verkennen helpen wij u hier graag bij. Het eiland biedt vele prachtige plekken, van de mooiste witte stranden tot aan het prachtige oude centrum van Willemstad. 

Het huren van een auto tijdens uw verblijf op Curaçao biedt u vele voordelen. Er zijn een hele hoop plekken op Curaçao te vinden die iedereen eens in zijn leven gezien moet hebben. Echter liggen veel van deze plekken nog altijd vrij ver uit elkaar. Dit is dan ook de reden dat u een auto zou moeten huren, hierdoor kunt u snel en eenvoudig van A naar B komen. Van de mooiste stranden tot aan de meest gezellige stadjes, er zijn genoeg plekken die u echt moet bezoeken tijdens uw vakantie op Curaçao. 

Luxe rondrijden op Curaçao

Huur uw auto bij De Vos Autoverhuur

Hoe kunt u een auto huren op Curaçao?

Wij van De Vos Autoverhuur hebben het mogelijk gemaakt om op de meest eenvoudige manier goedkoop een auto te huren. Bij ons is het bijvoorbeeld niet nodig om eerst een aanbetalingen te doen. Daarnaast is het bij ons geen vereiste om een creditcard te gebruiken, men kan betalen op een manier die u prettig vindt.

Het is mogelijk om een auto te huren wanneer u de leeftijd van 18 jaar hebt en uiteraard in het bezit bent van een rijbewijs. Een tweede bestuurder is bij De Vos Autoverhuur altijd gratis!

Een auto huren binnen enkele minuten

Wij staan altijd voor u klaar als het aankomt op goedkoop een auto huren op Curaçao. De Vos Autoverhuur staat bekend om de topservice, wij zetten ons altijd in voor u als klant zijnde. De vriendelijke klantenservice in combinatie met de zorg voorafgaand aan het rijden van de huurauto maakt ons een betrouwbare partij.

Ons wagenpark bestaat uit ruim 80 huurauto’s, dit maakt het mogelijk om de auto te kiezen die past bij uw situatie. Zo zijn er ook diverse wagens die gebruikt kunnen worden door grotere gezinnen. Bij al onze auto’s vindt u nog veel meer informatie die van belang zijn bij het huren van een goedkope auto op Curaçao. Zien we u binnenkort bij De Vos Autoverhuur?

App Reserveren Mail