Reviews van onze klanten

Welkom op onze recensies pagina. Een auto huren in het buitenland is natuurlijk altijd spannend. Wij laten graag zien wat anderen van ons vinden zodat u een helder beeld heeft van de service die u bij ons kunt verwachten.

5 / 5 op basis van 345 reviews

5 / 5 op basis van 62 reviews

  positive review  Tijdens ons verblijf in Curacao hebben wij bij de Vos 7 dagen een auto gehuurd. Snel geregeld, volgens afspraak met top service! 🤩

  Alaine Voncken Avatar Alaine Voncken
  8 augustus 2021

  positive review  Ontzettend goede service en iedereen erg vriendelijk! Schone, goede auto dus we huren hier zeker weer! 😀

  Jane Teulings Avatar Jane Teulings
  4 augustus 2021

  positive review  Wat een top service ! Snel contact via whatsapp en vriendelijke ontvangt en heldere uitleg! Tot de volgende keer !

  Fleur Zegers Avatar Fleur Zegers
  3 augustus 2021

  positive review  Perfecte service van Ricardo en zijn team! Onze vlucht was 5 uur vertraagd en Ricardo is speciaal opgebleven om ons de sleutels van de VW Gol met automaat te kunnen geven. De afhandeling was super vriendelijk en direct. Na het inleveren van de autosleutels zijn we door een enorm vriendelijke medewerker teruggebracht naar het vliegveld. Een absolute aanrader om je auto te huren op Curacao!

  Jonathan Mink Avatar Jonathan Mink
  28 juli 2021

  positive review  Ontzettend goede service! Contact was ook erg fijn, zeer flexibel. Wij zijn s’ochtend opgehaald bij onze accommodatie en gebracht naar het verhuur bedrijf. Fijne en nette Kia picanto! Mochten de eigenaar contacten voor eventuele excursies of tips. Volgende keer als we naar Curaçao gaan huren we hier zeker weer een auto!

  Kyra Maas Avatar Kyra Maas
  24 juni 2021

  positive review  Goeie service en erg klantvriendelijk!

  Karen Giesbers Avatar Karen Giesbers
  5 mei 2021

  positive review  Top service, Ricardo aardig vriendelijk behulpzaam en een gewone jongen, niet moeilijk doen positief vibe😀

  Angel O'Shea Avatar Angel O'Shea
  14 maart 2021

  positive review  Hele goede service, opgehaald en afgezet bij mijn hotel. Ricardo reageerde ook altijd snel op vragen!

  Fleur Schiltmans Avatar Fleur Schiltmans
  13 maart 2021

  positive review  Goede service en goede prijs! Ik werd opgehaald bij mijn hotel en ook weer teruggebracht door Ricardo. Dank je wel!

  Julie van Kersbergen Avatar Julie van Kersbergen
  11 maart 2021

  positive review  top service, flexibel, prima prijzen en goed onderhouden wagens

  Harold ter Avest Avatar Harold ter Avest
  9 maart 2021

  positive review  Kom/woon je op Curaçao en je hebt een auto nodig. Doe dit dan bij de vos autoverhuur. • Service: top • erg behulpzaam • niet duur! • geen verborgen kosten • flexibel • heb je een probleem, dan komt die meteen. • betrouwbaar Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal lees dan verder Ik was net verhuisd van Nederland naar curaçao. Had een auto gekocht (niet bij de vos autoverhuur) helaas was deze binnen 3 dagen kapot. Maar ik moest de volgende dag naar mijn werk. De avondklok ging bijna in. Ben toen in contact gekomen met de vos autoverhuur. Heb aan hem de situatie uitgelegd. Hij kon toen niet komen door de avondklok. Maar hij vroeg aan mij hoe laat ik moest werken. Ik moest om 06:00 vertrekken. Hij kwam met een voorstel om 05:45 bij mij te zijn. Door zijn top service ben ik op tijd op mijn werk gekomen! Had de auto voor een week gereserveerd. Maar omdat ik nog steeds geen nieuwe auto had gekocht of me oude had laten repareren. Heb ik uiteindelijk een maand bij hem een auto gehuurd. Mocht ik een probleem krijgen, staat hij nog steeds klaar om te helpen.

  Leroy Vink Avatar Leroy Vink
  27 januari 2021

  positive review  Top bedrijf! Verhuur van de auto perfect geregeld en goede persoonlijke service!

  Dayton Meeuwisz Avatar Dayton Meeuwisz
  14 januari 2021

  positive review  Goeie service en betrouwbaar💪🏼

  Dario Versteeg Avatar Dario Versteeg
  13 januari 2021

  positive review  Auto was helemaal in orde en fijn contact met de verhuurder.

  Claire Botden Avatar Claire Botden
  23 december 2020

  positive review  Een heerlijk auto’tje gehuurd bij Ricardo voor twee weken tijdens onze vakantie op Curacao! Werden opgehaald en terug gebracht bij ons hotel, dus was top geregeld, super soepele communicatie en heel gezellige en behulpzame mensen. Onze auto was brand new en perfect om lekker mee rond te touren op het eiland, helemaal een aanrader wat mij betreft! 🙂

  Royny Mathan Avatar Royny Mathan
  15 december 2020

  positive review  Zes dagen een auto bij De Vos Autoverhuur op Curaçao gehuurd. Toen wij last minute besloten een auto te willen huren belde de receptie van ons hotel Ricardo op, 15 minuten later stond hij bij ons op de stoep. Het huren verliep soepel, geen poespas. Voor een praatje was Ricardo in, ook gaf hij ons nog een aantal tips voor het eiland. Bij het inleveren bracht Ricardo ons netjes terug naar het hotel. Erg tevreden over zijn service en flexibiliteit!

  Megan Bibo Avatar Megan Bibo
  14 december 2020

  positive review  Voor onze vakantie wilde we een goede auto om het eiland te kunnen verkennen. En die hebben we zeker gekregen van Ricardo. De communicatie verliep soepel en de service was top! Voor de volgende vakantie op curaçao zullen we hier zeker weer een auto huren!

  Chevanne Chevease Avatar