Reviews van onze klanten

Welkom op onze recensies pagina. Een auto huren in het buitenland is natuurlijk altijd spannend. Wij laten graag zien wat anderen van ons vinden zodat u een helder beeld heeft van de service die u bij ons kunt verwachten.

5 / 5 op basis van 345 reviews

5 / 5 op basis van 62 reviews

  positive review  Zeker aan te raden! Goede service, betrouwbaar en duidelijk. Komen terug ??‍♀️??

  Sara van Toor Avatar Sara van Toor
  10 March 2020

  positive review  Afgelopen 13 dagen auto gehuurd! Super goede service, fijne auto, opgehaald en afgezet op de luchthaven. Allemaal super goed geregeld! Je kan Ricardo altijd appen ook voor vragen over het eiland! Zeker een aanrader!! Tot volgend jaar?

  Nadeche Pijpers Avatar Nadeche Pijpers
  6 March 2020

  positive review  No Nonsense, jong autoverhuur bedrijf. Jonge, gedreven eigenaar is enthousiast, zeer flexibel en biedt goede service. Shuttle service vanaf vliegveld in combi met autoverhuur mogelijk tegen gunstig aanbod. Prijs / kwaliteit is echt uitstekend. Wij kunnen De Vos Autoverhuur warm aanbevelen. Bij ons volgend bezoek, huren we gegarandeerd opnieuw een auto bij dit bedrijf.

  Daantje Stoorvogel-Jonker Avatar Daantje Stoorvogel-Jonker
  5 March 2020

  positive review  Afgelopen week een auto gehuurd bij Ricardo, super snelle en goeie service. Opgehaald en afgezet bij het hotel. Goeie prijs en allemaal top geregeld. Super vriendelijke man alles word duidelijk uitgelegd en voor informatie over het eiland kan je ook zeker bij hem terecht. Zeker een aanrader voor als je een auto wilt huren!

  Chanel Groot Avatar Chanel Groot
  2 March 2020

  positive review  De Vos autoverhuur is echt een geweldig en betrouwbaar bedrijf. De eigenaar Ricardo , is flexibel en denkt mee. We hadden een midden klasse auto, de airco werkte perfect. We hebben een heerlijke tijd gehad op Curacao dankzij, dit bedrijf.

  Marieke Verhoeven Avatar Marieke Verhoeven
  29 February 2020

  positive review  Als je een auto wil huren zou ik het zeker bij Ricardo doen. Je wordt opgehaald bij je verblijf, alles wordt netjes uitgelegd en als je de auto weer komt inleveren wordt je ook weer netjes bij je verblijf gebracht. Echt een top service! ??

  Marlon van Bladeren Avatar Marlon van Bladeren
  23 February 2020

  positive review  Riccardo is DE man voor je auto bij te huren! Snelste service , eerlijk! Geen vraag teveel, helpt je met de beste insider tips. Aanrader! Wij hebben een top reis ervaring beleefd zo.

  Evi Engels Avatar Evi Engels
  17 February 2020

  positive review  Geweldige auto's en een geweldige service van Ricardo en Ilonka , toen ik aankwam stond de auto klaar op het vliegveld en was alles snel en prima geregeld. Bij het vertrek keurig weer naar het vliegveld gebracht. Volgende keer huur ik zeker weer bij De Vos Autoverhuur.

  Ferry de Kok Avatar Ferry de Kok
  16 February 2020

  positive review  Great service. Great price. Would highly recommend renting from Ricardo . Unlike renting from big chains...no extra charges, no up selling and personal pick up/drop off service.

  Ivana Ernie Slongo Avatar Ivana Ernie Slongo
  10 February 2020

  positive review  Mocht je een auto willen huren op Curaçao zou ik iedereen dit bedrijf aanraden. Samen met een vriendin heb ik last-minute nog een auto kunnen huren. Uitstekende service, ik kom zeker terug ?

  Yaela Delgado Hernandez Avatar Yaela Delgado Hernandez
  21 January 2020

  positive review  Afgelopen week een auto via De Vos gehuurd en ik kan niet anders dan hen aanbevelen. Fijne en schone auto mee gekregen en de communicatie met Ricardo verliep heel soepel over de app. Alles wordt duidelijk uitgelegd (zowel over de auto, de wegen maar ook over het eiland zelf) en ze kunnen tegen een (kleine) vergoeding een transfer regelen tussen de Airport en hun kantoor. Al met al een hele fijne ervaring en de volgende keer komen wij hier zeker terug voor een huurauto. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! ??

  Roos Hebbelinck Avatar Roos Hebbelinck
  19 January 2020

  positive review  prettig geregeld zonder stress Volgende keer zeker weer

  Rob Ruiterman Avatar Rob Ruiterman
  3 January 2020

  positive review  We hebben een uitstekende ervaring gehad! Ricardo is flexibel, reageert snel en de auto en de taxiservice waarvan we gebruik hebben gemaakt waren top!

  Char Lotte Drnt Avatar Char Lotte Drnt
  3 January 2020

  positive review  Very happy *quick contact via WhatsApp *great service *Enjoyed the Hyundai I10? *Pick up - drop of no issues

  Janneke Stielstra Avatar Janneke Stielstra
  23 December 2019

  positive review  Na van meerdere mensen te horen hebben gekregen dat ricardo de man was waar je een auto moest huren en ik van mijn broer zijn nummer al had, hadden wij Ricardo een bericht gestuurd. Het duurde maar even of hij deed al een belletje, lekker los en vriendelijk gesprek. 15 minuten later stond Roy voor de deur om ons te halen! Super tips gehad over het eiland en over feestjes, ook heeft Ricardo de trip naar klein curacao voor ons geboekt. Verder willen wij Ricardo en Roy bedanken voor de gastvrijheid en raden wij iedereen aan om lekker je auto te huren bij de boys van De Vos! Groetjes Louise en Brian

  Brian Jaspers Avatar Brian Jaspers
  15 December 2019

  positive review  In alle opzichten boven verwachting! Super goede service, goede auto’s en goede prijzen. Echt niks op aan te merken! Alles is perfect geregeld! 100% aan te raden.

  Nick van Maaren Avatar Nick van Maaren
  13 December 2019

  positive review  Betrouwbare en snelle service, Ricardo is erg vriendelijk!?

  Sarah-Anna Oude Munnink Avatar Sarah-Anna Oude Munnink
  8 December 2019

  positive review  Goed contact, goede service en auto, voor een goede prijs!

  Noëlle van der Burg Avatar Noëlle van der Burg
  4 December 2019

  positive review  Top autoverhuurder! Goede service en goede auto’s. Een heel goede autoverhuurder.