Auto huren Jan Thiel Curaçao

Jan Thiel is een van de populairste gebieden op Curaçao om te verblijven tijdens een vakantie. Met een prachtige kustlijn en vele restaurantjes waant u zich echt in de Caribbean. Vele vakantiegangers verblijven dan ook in Jan Thiel of rondom deze mooie plek.

Curaçao heeft nog veel meer mooie plekken om te bezoeken en daarom is het erg handig om een auto te huren op Jan Thiel Beach Curaçao. De Vos Autoverhuur is bij Jan Thiel gevestigd en kan binnen enkele ogenblikken u ophalen om naar uw huurauto te brengen!

Wij bieden u een ruime keuze uit goedkope huurauto’s waarmee u uw vakantie compleet kunt maken.

Ontdek het mooie Curaçao

Huur uw auto bij De Vos Autoverhuur

Auto huren met duidelijke afspraken

Wilt u een paar dagen Jan Thiel achter u laten en op pad gaan? Met de auto’s van De Vos Autoverhuur zit u binnen no time achter het stuur en kunt u op avontuur gaan. Doordat wij van snelle en duidelijke service houden, zullen wij u altijd spoedig voorzien van antwoorden op uw vragen maar natuurlijk ook van een huurauto.

Wij bieden u een ruime keuze uit goedkope huurauto’s waarmee u uw vakantie compleet kunt maken.

Onze auto’s worden allemaal goed onderhouden en worden met zorg voor u klaargemaakt. 

U kunt bij ons kiezen uit diverse auto’s, waaronder:

Goedkope auto huren op Curaçao

Kia Picanto

Met deze compacte huurauto kunt u het hele eiland ontdekken van Jan Thiel tot aan Westpunt. Beschikbaar als handgeschakeld en automaat.

Auto huren op curacao

Hyundai i10

De Hyundai i10 hebben wij beschikbaar in verschillende kleuren en transmissie. Hiermee kunt u gemakkelijk overal parkeren en kunt u de leuke stranden bezoeken.

Hyundai Accent huren op Curacao

Hyundai Accent

Deze wagen is geschikt voor als u met een gezin naar Curaçao komt. Het is een moderne wagen en rijdt heerlijk.

Grote auto huren Curacao

Kia Sportage

Wanneer u van een stoer uiterlijk houdt is deze wagen geschikt. Hij brengt u met gemak overal naar toe en u kunt veel spullen meenemen voor het strand.

PickUp huren op Curacao

Nissan Navara 4x4

Bent u echt een duikfanaat en wilt u de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur dan deze Pick up wagen. Met deze auto kunt u al uw duikspullen eenvoudig kwijt en kunt u goed off road rijden.

Hummer huren op Curacao

Hummer H3

Dit is het pareltje van onze wagenpark, een stoere Hummer H3. Hij rijdt fantastisch en als u in de wagen zit hebt u het gevoel dat u een SUV bestuurt. Door zijn stoere maar ook moderne look, rijdt u in stijl over het eiland.

Verblijft u ook in Jan Thiel en wilt u een goedkope en goede auto huren? Reserveer dan direct uw auto bij De Vos Autoverhuur en wij komen de auto persoonlijk in Jan Thiel bij u afleveren!

App Reserveren Mail