auto huren op Curacao

Een Kia Picanto huren op Curaçao doe je eenvoudig en snel bij De Vos Autoverhuur. 

 • positive review  Tijdens ons verblijf in Curacao hebben wij bij de Vos 7 dagen een auto gehuurd. Snel geregeld, volgens afspraak met top service! 🤩

  Alaine Voncken Avatar Alaine Voncken
  8 augustus 2021
 • positive review  Ontzettend goede service en iedereen erg vriendelijk! Schone, goede auto dus we huren hier zeker weer! 😀

  Jane Teulings Avatar Jane Teulings
  4 augustus 2021
 • positive review  Wat een top service ! Snel contact via whatsapp en vriendelijke ontvangt en heldere uitleg! Tot de volgende keer !

  Fleur Zegers Avatar Fleur Zegers
  3 augustus 2021
 • positive review  Perfecte service van Ricardo en zijn team! Onze vlucht was 5 uur vertraagd en Ricardo is speciaal opgebleven om ons de sleutels van de VW Gol met automaat te kunnen geven. De afhandeling was super vriendelijk en direct. Na het inleveren van de autosleutels zijn we door een enorm vriendelijke medewerker teruggebracht naar het vliegveld. Een absolute aanrader om je auto te huren op Curacao!

  Jonathan Mink Avatar Jonathan Mink
  28 juli 2021
 • positive review  Ontzettend goede service! Contact was ook erg fijn, zeer flexibel. Wij zijn s’ochtend opgehaald bij onze accommodatie en gebracht naar het verhuur bedrijf. Fijne en nette Kia picanto! Mochten de eigenaar contacten voor eventuele excursies of tips. Volgende keer als we naar Curaçao gaan huren we hier zeker weer een auto!

  Kyra Maas Avatar Kyra Maas
  24 juni 2021
 • positive review  Goeie service en erg klantvriendelijk!

  Karen Giesbers Avatar Karen Giesbers
  5 mei 2021
 • positive review  Top service, Ricardo aardig vriendelijk behulpzaam en een gewone jongen, niet moeilijk doen positief vibe😀

  Angel O'Shea Avatar Angel O'Shea
  14 maart 2021
 • positive review  Hele goede service, opgehaald en afgezet bij mijn hotel. Ricardo reageerde ook altijd snel op vragen!

  Fleur Schiltmans Avatar Fleur Schiltmans
  13 maart 2021
 • positive review  Goede service en goede prijs! Ik werd opgehaald bij mijn hotel en ook weer teruggebracht door Ricardo. Dank je wel!

  Julie van Kersbergen Avatar Julie van Kersbergen
  11 maart 2021
 • positive review  top service, flexibel, prima prijzen en goed onderhouden wagens

  Harold ter Avest Avatar Harold ter Avest
  9 maart 2021
Uw gegevens
Kia Picanto
Kia Picanto ANG 65 per dag - Borg: ANG 500,- (of € 250,-)
Voor welke periode?
Ophaal- en brengservice
Verblijft u in de buurt van De Vos Autoverhuur? Regio Jan Thiel - Mambo Beach? Dan halen wij u gratis op bij uw verblijf en brengen u weer gratis terug. Verblijft u verder weg dan rekenen wij een kleine vergoeding afhankelijk van de afstand.

- Vanaf of naar vliegveld Hato, ophalen of wegbrengen voor 2 personen is 50 ANG per rit.
- Vanaf of naar vliegveld Hato, ophalen of wegbrengen voor 3 tot 6 personen is 75 ANG per rit.
Extra opties