Welkom op onze Partners & Tips pagina. We hebben een selectie gemaakt van de leukste activiteiten, restaurants, stranden en nog veel meer op Curacao.

Sightseeing op het Spaanse Water

private boat tripsEen lekker dagje op het water kan natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie op Curacao. Met Max van ‘Exclusive Private Boat Trips’ heb je een heerlijk dagje op het mooie Spaanse Water. Hij laat je de mooiste plekjes zien van Curacao overdag of met zonsondergang!

 

Live music, Bar & Food

Voor een gezellig avondje uit moet je bij Bar 27 in Punda zijn. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag live muziek. Ook is er iedere dag Happy Hour en hebben zij leuke diner en lunch Specials.

 

 

Kitesurfen op Curacao

Wil jij leren kitesurfen tijdens je verblijf op Curacao, dan zit je op het juiste eiland. Nix Kiteschool helpt jou de juiste techniek te beheersen om op een verantwoorde manier bezig te zijn met deze avontuurlijke sport.

 

Lekker eten op Curacao
Als je lekker wilt eten op een gezellige locatie ben je bij Eetcafe de Buurvrouw aan het juiste adres. Gelegen aan de Weg naar Westpunt ter hoogte van Grote berg vindt u dit gezellige restaurant voor jong en oud.

Een dagje ontspannen in de Spa
Laman Spa & Wellness is een luxe spa gelegen in Jan Thiel, Papagayo Plaza. Van een massage op het strand tot facials en pedicures, deze Spa is van alle markten thuis. Ervaar het zelf en kom even helemaal tot rust.

 

Diepzee vissen en Klein Curacao Charter

Een lekker dagje op zee met YKnot Fishing. Diepzee vissen, snorkeltours, Klein Curacao en nog veel meermet deze leuke en persoonlijke organisatie. Kapitein Derk kan je alles vertellen over de vissen en alles wat onder water leeft in de Caribische zee.

App Reserveren Mail