Curaçao ontdekken in een Hummer?

Als u optimaal wilt genieten van Curaçao of verborgen plekjes wilt ontdekken, dan is het raadzaam om een Hummer te huren. Bij De Vos Autoverhuur kunt u goedkoop een Hummer voor op Curaçao!

In eerste instantie overweegt u misschien niet om een auto te huren op Curaçao, maar het eiland kunt u niet ontdekken zonder auto en waarom dan niet Hummer? Maak uw verblijf op Curaçao compleet en stap achter het stuur van deze stoere en luxe Hummer en geef uzelf en uw gezelschap het vervoer wat jullie verdienen. De Vos Autoverhuur onderscheidt zich echt met deze wagen, want de meeste autoverhuurbedrijven op Curaçao hebben niet een dergelijk groot assortiment en blijft het vaak bij kleinere wagens.

Met een Hummer rijdt u helemaal in stijl op Curaçao. U ervaart een enorme luxe vanbinnen maar ook van buiten. U kunt met deze klasse auto heerlijk over het eiland toeren.

Hummer huren op Curacao

Ontdek het waanzinnige Curaçao

Huur uw auto bij De Vos Autoverhuur

Waarom een Hummer huren op Curaçao?

Om juist in te spelen op de behoeftes van de toeristen maar ook inwoners van het eiland, hebben wij ervoor gekozen om een Hummer H3 aan te schaffen. Wanneer u dus op zoek bent naar een stoere wagen voor uw verblijf op het eiland, zoek dan niet verder en reserveer deze Hummer H3 voor op Curaçao.

Met deze Hummer maakt u echt een statement en uw huurauto zal dan ook echt opvallen op het eiland. Met onze Hummer zult u het eiland op een andere manier ervaren. U kunt er mee off-road rijden maar juist ook stijlvol door Willemstad. Onze Hummer is geschikt voor vijf personen dus u kunt met uw hele gezelschap instappen.

De Hummer H3 heeft een all-wheel drive, zowel voor gebruik op de weg en off-road ritten. De H3 heeft een volledige old school hummer stijl aan de buitenkant. Toch kan het voertuig aan de binnenkant door voor een luxe SUV. Perfect voor een rit naar een van de verborgen schatten van het eiland.

Huur een goedkope Hummer bij De Vos Autoverhuur

Niets zal te vergelijken zijn met het gevoel dat men krijgt als je achter het stuur van een Hummer. Vooral bij het rijden door de prachtige landschappen van Curaçao. Gelukkig kan De Vos Autoverhuur u hierbij helpen en wij bezorgen u een Hummer H3  Om een Hummer te huren op Curaçao heeft u vaak te maken met hoge huurkosten, maar bij ons kunt u goedkoop deze wagen huren!

Wilt u ook een exclusieve auto huren en optimaal genieten van uw verblijf op Curaçao? Reserveer dan direct onze Hummer H3!

U kunt bij ons ook kiezen uit diverse andere auto’s, waaronder:

Hummer huren op Curacao

Hummer H3

Dit is het pareltje van onze wagenpark, een stoere Hummer H3. Hij rijdt fantastisch en als u in de wagen zit hebt u het gevoel dat u een SUV bestuurt. Door zijn stoere maar ook moderne look, rijdt u in stijl over het eiland.

Grote auto huren Curacao

Kia Sportage

Wanneer u van een stoer uiterlijk houdt is deze wagen geschikt. Hij brengt u met gemak overal naar toe en u kunt veel spullen meenemen voor het strand.

Hyundai Accent huren op Curacao

Hyundai Accent

Deze wagen is geschikt voor als u met een gezin naar Curaçao komt. Het is een moderne wagen en rijdt heerlijk.

Auto huren op curacao

Hyundai i10

De Hyundai i10 hebben wij beschikbaar in verschillende kleuren en transmissie. Hiermee kunt u gemakkelijk overal parkeren en kunt u de leuke stranden bezoeken.

PickUp huren op Curacao

Nissan Navara 4x4

Bent u echt een duikfanaat en wilt u de onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Huur dan deze Pick up wagen. Met deze auto kunt u al uw duikspullen eenvoudig kwijt en kunt u goed off road rijden.

Goedkope auto huren op Curaçao

Kia Picanto

Met deze compacte huurauto kunt u het hele eiland ontdekken van Jan Thiel tot aan Westpunt. Beschikbaar als handgeschakeld en automaat.

App Reserveren Mail