Tijdens uw verblijf op Curacao wilt u natuurlijk de leukste, mooiste en gezelligste plekken van het eiland ontdekken. We hebben een selectie gemaakt van de leukste activiteiten, restaurants, stranden en nog veel meer op Curacao. Voor tips voor verblijfplaatsen op Curacao kunt u terecht op onze Verblijfplaatsen-pagina.

Live music, Bar & Food

activiteiten op curaçao - bar 27 met live muziekVoor een gezellig avondje uit moet je bij Bar 27 in Punda zijn. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag live muziek. Ook is er iedere dag Happy Hour en hebben zij leuke diner en lunch Specials.

 

 

Kitesurfen op Curacao

activiteiten op curaçao - kiteschool op st Jorisbaai

Wil jij leren kitesurfen tijdens je verblijf op Curacao, dan zit je op het juiste eiland. Nix Kiteschool helpt jou de juiste techniek te beheersen om op een verantwoorde manier bezig te zijn met deze avontuurlijke sport.

 

Lekker eten op Curacao
Als je lekker wilt eten op een gezellige locatie ben je bij Eetcafe de Buurvrouw aan het juiste adres. Gelegen aan de Weg naar Westpunt ter hoogte van Grote berg vindt u dit gezellige restaurant voor jong en oud.

Een dagje ontspannen in de Spa
activiteiten op curaçao - Laman spa in jan thielLaman Spa & Wellness is een luxe spa gelegen in Jan Thiel, Papagayo Plaza. Van een massage op het strand tot facials en pedicures, deze Spa is van alle markten thuis. Ervaar het zelf en kom even helemaal tot rust.

 

Diepzee vissen en Klein Curacao Charter
activiteiten op curaçao - Yknot Fishing

Een lekker dagje op zee met YKnot Fishing. Diepzee vissen, snorkeltours, Klein Curacao en nog veel meer met deze leuke en persoonlijke organisatie. Kapitein Derk kan je alles vertellen over de vissen en alles wat onder water leeft in de Caribische zee. Een absolute must-do onder de activiteiten op Curacao.

 

Klein Curacao

 Op anderhalf uur varen van Curacao ligt een onbewoond eiland met de mooiste witte zandstranden en het meest heldere water dat je ooit hebt gezien. Dit is een must-do als je Curacao komt bezoeken. Bezoek de verlaten vuurtoren, snorkel met schildpadden en heerlijk ontspannen op het strand. Zo ziet een dagje op Klein Curacao er uit met de Mermaid.