Waarom huren bij De Vos Autoverhuur?

Bij de Vos Autoverhuur kunt u voordelig een auto huren voor tijdens uw verblijf op Curacao. Flexibiliteit en Persoonlijk contact zijn de belangrijkste factoren van de organisatie. Maak gebruik van onze talloze voordelen zoals een onbeperkt aantal kilometers en een gratis tweede bestuurder toevoegen aan de reservering. De basisverzekering bij onze auto's zit bij de prijs inbegrepen, All Risk verzekering is optioneel.

Bij ons betaal je geen schoonmaakkosten en is een aanbetaling niet verplicht. De betaling van het huurbedrag + borg van ANG 500,- of € 250,- wordt voldaan op de eerste huurdag na het doornemen en tekenen van het huurcontract. Zelfs als je onder de 23 jaar oud bent kan je bij ons probleemloos een auto huren. Bent u op vakantie met kinderen is het mogelijk om bij ons een kinderzitje toe te voegen aan de reservering. Bent u voor de eerste keer op Curacao en weet u nog niet alle leuke plekken en hotspots te vinden? Geen probleem, wij helpen u aan gratis en offline navigatie op het hele eiland!

Overzicht van onze Auto's

Hieronder vindt u een overzicht van onze auto's, bestaande uit auto's die zowel handgeschakeld zijn als automatische transmissie. Wij zitten gevestigd in de wijk Brakkeput / Jan Thiel, hier kunt u de auto afhalen en weer inleveren. Ook is het mogelijk dat wij de auto bij uw verblijf leveren, vraag ons naar de mogelijkheden. Zelfs als u opgehaald wenst te worden van Hato Airport kunnen wij transfer voor u regelen. Klik hier om direct uw huurauto re reserveren.