Ook een auto huren op Curaçao?

Door het heerlijke klimaat op Curaçao is het altijd de perfecte tijd om op vakantie te gaan naar dit mooie eiland, dit betekent dan ook dat er het hele jaar door een hele hoop mensen op vakantie zijn op Curaçao.

Eén van de meest favoriete vakantiebestemmingen onder de Nederlanders is nog altijd Curaçao. Om uw vakantie optimaal door te komen is het erg prettig om een auto tot u beschikking te hebben.

Bij De Vos Autoverhuur kunt u een auto huren op Curaçao voor de meest schappelijke prijzen. Wat maakt de Vos Autoverhuur zo bijzonder? En waar moet u aan denken voor een auto huren op Curaçao? Dat gaan we u allemaal vertellen, zo weet u precies wat u te wachten staat!

Waarom een auto huren op Curaçao?

Goed, voordat we u uitleggen waarom u langs zou moeten komen bij De Vos Autoverhuur is het belangrijk om eerst het belang van het huren van een auto kenbaar te maken.

Curaçao is een relatief klein eiland, echter liggen de vele bezienswaardigheden wel ver uit elkaar. Wanneer u van punt A naar B wilt zult u veel baat hebben bij een eigen voertuig. Dit zorgt ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Hierdoor bent u veel sneller in staat om de leukste strandjes en de meest gezellige plekken te bezoeken.

Geniet van het mooie Curaçao

Mieten Sie Ihr Auto bei De Vos Autovermietung

Hoe gaat het huren in z’n werk?

Bij een auto huren op Curaçao wordt u door De Vos Autoverhuur opgehaald bij uw verblijf, wij brengen u gelijk naar uw huurauto. Ongeacht waar u verblijft, u wordt door ons opgehaald, dit maakt De Vos Autoverhuur dan ook zo bijzonder. Wanneer u weer naar huis gaat en klaar bent met de huurperiode wordt u ook weer teruggebracht naar uw verblijf.

Wilt u een auto huren op Curaçao dan moet u minimaal 18 jaar zijn. Vele verhuurders hebben een minimale leeftijdseis van 23 jaar, maar wij vinden dat u vanaf 18 jaar gewoon mag rondtoeren op Curaçao. Voor het huren is geen creditcard of een aanbetaling nodig, dit maakt het een stuk prettiger om de betaling te verrichten. Daar komt ook nog eens bij dat de 2e bestuurder gratis is, scheelt weer een hoop onnodige kosten.

Waarom kiezen voor De Vos Autoverhuur?

Er zitten talloze voordelen aan een auto huren op Curaçao bij De Vos Autoverhuur.

Op de eerste plaats zetten wij ons altijd in voor persoonlijke aandacht en contact. Dit extra beetje service zorgt ervoor dat alles op rolletjes zal lopen. Van het contact ten tijde van het boeken tot het ophalen bij uw verblijf, we zorgen er altijd voor dat u persoonlijk benaderd wordt.

Op de tweede plaats weet u bij De Vos Autoverhuur zeker dat er altijd auto’s beschikbaar zijn. Wij beschikken over een wagenpark met ruim 30 huurauto’s, dit maakt het mogelijk om een auto te kiezen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Bent u alleen of bent u met een heel het gezin op Curaçao?

Alles is mogelijk bij De Vos Autoverhuur. Bekijk direct onze auto’s om te zien wat de tarieven en de mogelijkheden zijn. Voor u het weet kunt u uw bezoek aan Curaçao net even wat comfortabeler en prettiger laten verlopen.

https://wa.me/59996999366 Reservieren mailto:info@rentalcars-curacao.com