Meist gewählt

Fuel Efficient

Kia Picanto

65 ANG pro Tag

Auf der Suche nach einem günstigen Mietwagen auf Curaçao? Mieten Sie einen Kia Picanto bei De Vos Autovermietung!
Met deze compacte huurauto kunt u het hele eiland ontdekken, van Jan Thiel tot aan Westpunt. Wij kunnen u zowel handgeschakeld als automaat (+ 10 ANG,-)  leveren. Uw gemak staat bij ons voorop!

Fuel Efficient

VW Up

ANG 75 per dag

Ontdek het eiland met deze fijne compacte Volkswagen. De Volkswagen Up is zuinig in verbruik en is daarom ideaal om het eiland over te rijden.

Kia Sonet

ANG 125 per dag

Ontdek Curaçao in stijl! Reserveer nu deze spiksplinternieuwe Kia Sonet uit 2022. Deze auto is ruim van binnen, waardoor dit de perfecte auto is om met het hele gezin over het eiland heen te toeren.

Kia Sportage

ANG 125 per dag

Uw verblijf op Curaçao compleet maken? Reserveer dan deze ruime Kia Sportage. Deze auto biedt de gewenste comfort die u wenst tijdens uw vakantie. De auto is ruim van binnen waardoor u met gemak met uw hele gezin kunt rondtoeren over het eiland. Daarnaast heeft deze auto een stoere en degelijke uitstraling en beschikbaar als automaat.

Nissan Versa

ANG 110 per dag

Het eiland ontdekken in onze nieuwste auto? Reserveer dan deze Nissan Versa uit 2022. Deze comfortabele sedan is ruim van binnen waardoor u met gemak met uw hele gezin kunt rondtoeren over het eiland. Deze automaat met ruime kofferbak biedt u al het comfort waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie. 

Kia Rio

ANG 95 per dag

Het eiland ontdekken in een comfortabele sedan? Reserveer dan deze Kia Rio. Deze mooie sedan is ruim van binnen waardoor u met gemak met uw hele gezin kunt rondtoeren over het eiland.  Deze automaat met ruime kofferbak biedt u al het comfort waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie. 

Kia Seltos

ANG 150 per dag

Behoefte aan ruimte en comfort? Ga dan voor deze sportieve SUV. Deze nieuwe Kia Seltos is ruim van binnen waardoor je in alle gemak en comfort het eiland kan verkennen. Bovendien heeft deze auto een stoere uitstraling en is beschikbaar als automaat.

Audi Q3

ANG 195 per dag

Ga voor luxe, ga voor onze Audi Q3. Cruise in alle luxe over het eiland in deze Audi Q3 automaat. De Audi is ruim van binnen waardoor u met gemak met uw hele gezin over het eiland heen kan toeren. De auto is voorzien van airco en bluetooth wat uw verblijf op Curaçao compleet maakt. 

Kia Carens

ANG 150 per dag

Groot gezin? Reserveer dan deze Kia Carens. Deze 7-zitter is perfect voor grote gezinnen of groepen om het eiland te verkennen. Reserveer nu de Kia Carens voor het ultieme vakantiegevoel.

Nissan Navara 4×4

ANG 150 per dag

Uw verblijf op Curaçao compleet maken? Reserveer dan deze ruime Nissan Navara. Deze auto biedt de gewenste comfort die u wenst tijdens uw vakantie. De auto is ruim van binnen waardoor u met gemak met uw hele gezin kunt rondtoeren over het eiland. Daarnaast heeft deze auto een stoere en degelijke uitstraling en beschikbaar als automaat.

Jeep Grand Cherokee

ANG 195 per dag

De Jeep Cherokee is een klassieker die zich uitstekend leent voor elke roadtrip of vakantie. Met een uniek, aerodynamisch uiterlijk, een stabiel frame en een zeer efficiënt brandstofgebruik garandeer je je met deze auto van een rit die krachtig is, maar vooral ook erg leuk. De Jeep Cherokee biedt ruimte voor vijf personen en bagage, en kan daarom goed gebruikt worden voor een vakantie met vrienden of met het hele gezin.