Auto huren Curaçao airport

Een huurauto mag niet ontbreken tijdens jouw verblijf op Curaçao. Met een auto ben je eigen baas en weet je zeker dat je alle mooie plekjes van het eiland kunt bezoeken. Wil je bij aankomst meteen over de auto beschikken? Wij kunnen de auto op Hato Airport komen leveren zodat je direct op pad kunt! Op de laatste dag kunnen we de auto ook weer komen ophalen bij het vliegveld. We houden je vlucht in de gaten en zorgen dat er iemand voor je klaarstaat bij de aankomsthal om de auto te overhandigen. We kunnen jullie ook komen ophalen bij de luchthaven, waarna we even langs ons kantoor rijden voor het contract en om jullie wat tips mee te geven voor het rijden op Curaçao.

Auto huren op Curaçao: haal- en brengservice

Heb je al een transfer naar je verblijf? Geen probleem! We kunnen je ophalen bij je verblijf of we kunnen de auto op locatie leveren. In de omgeving Jan Thiel – Mambo Beach – Pietermaai komen we je kosteloos ophalen. Zit je wat verder weg? Ook dan komen we je gewoon ophalen, dit doen wij voor de helft van de lokale taxiprijzen.

Op onze website kun je eenvoudig onze verschillende modellen bekijken en reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestigingsmail met wat praktische informatie. Op dit moment hoef je nog niks te betalen en zit je nog nergens aan vast. Betalen hoeft pas bij het leveren van de auto en dit kan gewoon met een Nederlandse pinpas, een creditcard of met contant geld (guldens of dollars). Voordat je de weg op gaat geven we je nog wat tips mee over het verkeer op Curaçao. Ben je nu al benieuwd naar de verkeersregels en de verschillen tussen Nederland en Curaçao? Check dan deze blog waarin we je alvast wat tips meegeven!

Auto huren Curaçao: airport aflevering

Wij begrijpen dat je bij aankomst op het vliegveld geen zin hebt om nog een taxi te moeten regelen. Daarom kunnen wij de huurauto voor je klaarzetten op Hato Airport of komen we je even ophalen op het moment van aankomst, zo kun je maximaal van je vakantie genieten. Nadat je je reservering hebt geplaatst, nemen we contact met je op en spreken we een tijd en plek af. Een reservering plaatsen op onze website is geheel vrijblijvend. Je hoeft van tevoren niks te betalen en de reservering staat pas vast als wij een bevestiging hebben gestuurd. Wil je je reservering toch annuleren? Neem dan even contact met ons op.

Hato Airport ligt op zo’n 20 minuutjes rijden van Willemstad, Mambo Beach is zo’n half uurtje rijden. Ondanks dat de afstanden op Curaçao goed te overzien zijn, is het tóch lastig om zonder huurauto alle mooie plekjes van het eiland te ontdekken. Het openbaar vervoer is niet zo goed geregeld als in Nederland: bussen komen niet op alle plekken en bovendien zijn ze nooit echt op tijd waardoor je soms lang staat te wachten. Als je alles met een taxi wil doen, lopen de kosten al snel hoog op en ben je afhankelijk van anderen. Fietsen of scooter rijden raden wij af op Curaçao, want de wegen zijn niet zo goed als in Nederland en er zijn op Curaçao geen fietspaden. Niet voor niets kiezen veel vakantiegangers voor een huurauto tijdens hun verblijf op Curaçao. Door ons ruime assortiment auto’s, ben je verzekerd van een auto die voldoet aan al jouw wensen.

auto huren curacao airport

De voordelen van een auto huren bij De Vos Autoverhuur

Bij De Vos Autoverhuur huur je al een auto vanaf 18 jaar, kun je kosteloos extra bestuurders toevoegen en is een creditcard niet nodig. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we passen ons dan ook graag aan jouw wensen aan. We kunnen je ophalen en terugbrengen naar je verblijf, maar we kunnen de auto ook bij je hotel komen leveren.

Wij bieden verschillende modellen aan, van compacte goedkope auto’s tot aan ruime SUV’s. Op onze website vind je al onze modellen en kom je erachter wat het meest geschikt is voor jou. Heb je vragen? Via het contactformulier kun je ons een bericht sturen. Ook zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 18.00 lokale tijd: +599 9 699 9366

Leave a comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

https://wa.me/59996999366 Reservieren mailto:info@rentalcars-curacao.com