Zoekt u een leuke activiteit op Curaçao?

Tijdens uw verblijf op Curaçao wilt u natuurlijk de leukste, mooiste en gezelligste plekken van het eiland ontdekken. We hebben een selectie gemaakt van de leukste activiteiten, restaurants, stranden en nog veel meer op Curaçao. Voor tips voor verblijfplaatsen op Curaçao kunt u terecht op onze ​verblijfplaatsen-pagina

Live music, Bar & Food

Voor een gezellig avondje uit moet u bij Bar 27 in Punda zijn. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag live muziek. Ook is er iedere dag Happy Hour en hebben zij leuke diner en lunch Specials.

Tours op Curaçao

Fun Curaçao is de specialist op het gebied van tours op Curaçao. Iedere dag staan Roel & Marrit vol passie voor u klaar. Zij houden van het eiland en vinden het dan ook super leuk om u de mooiste plekjes te mogen laten zien van Curaçao​.

Kitesurfen op Curaçao

Wilt u leren kitesurfen tijdens uw verblijf op Curaçao, dan zit u op het juiste eiland. Nix Kiteschool helpt u de juiste techniek te beheersen om op een verantwoorde manier bezig te zijn met deze avontuurlijke sport.

Lekker eten op Curaçao

Als u lekker wilt eten op een gezellige locatie bent u bij Eetcafe de Buurvrouw aan het juiste adres. Gelegen aan de Weg naar Westpunt ter hoogte van Grote berg vindt u dit gezellige restaurant voor jong en oud.

Een dagje ontspannen in de Spa

Laman Spa & Wellness is een luxe spa gelegen in Jan Thiel, Papagayo Plaza. Van een massage op het strand tot facials en pedicures, deze Spa is van alle markten thuis. Ervaar het zelf en kom even helemaal tot rust.

Diepzee vissen en Klein Curaçao Charter

Een lekker dagje op zee met YKnot Fishing. Diepzee vissen, snorkeltours, Klein Curaçao en nog veel meer met deze leuke en persoonlijke organisatie. Kapitein Derk kan u alles vertellen over de vissen en alles wat onder water leeft in de Caribische zee. Een absolute must-do onder de activiteiten op Curaçao.

Klein Curaçao

Op anderhalf uur varen van Curaçao ligt een onbewoond eiland met de mooiste witte zandstranden en het meest heldere water dat u ooit hebt gezien. Dit is een must-do als u Curaçao komt bezoeken. Bezoek de verlaten vuurtoren, snorkel met schildpadden en heerlijk ontspannen op het strand. Zo ziet een dagje op Klein Curaçao er uit met de Mermaid.

Ontdek het mooie Curaçao

Mieten Sie Ihr Auto bei De Vos Autovermietung