Reviews van onze klanten

Welkom op onze reviewpagina. Een auto huren in het buitenland is natuurlijk altijd spannend. Wij laten graag zien wat anderen van ons vinden zodat u een helder beeld heeft van de service die u bij ons kunt verwachten.

Sharifa Yacubu
Sharifa Yacubu
13/02/2023
Top week gehad, dankzij de goede service van De Vos autoverhuur. Super fijne auto en erg fijn dat we gehaald en gebracht werden. We zouden iedereen dit aanraden. Erg vriendelijk personeel, ga zo door!! En wie weet tot de volgende keer🚗☀️
Khayri
Khayri
08/02/2023
Fijne en makkelijke communicatie. Wij hebben een auto kunnen huren voor een week en zijn netjes opgehaald en afgezet, na het inleveren van de auto. Zeker een aanrader om hier een auto te huren in Curaçao!
Julie Hanusch
Julie Hanusch
26/01/2023
Erg goede service en aardige, vrolijke Nederlandse mensen die ons hielpen! Er kan makkelijk gecommuniceerd worden via de app. Echt een aanrader voor wanneer je meer van het eiland wil ontdekken.
Eva van Zelst
Eva van Zelst
25/01/2023
Snelle actie ivm last minute boeking. Geweldige vriendelijke service en zal hier zeker vaker boeken! Bedankt voor de top service en tot de volgende keer! Eva
André de Gans
André de Gans
21/01/2023
Ophaal- en terugbreng service. Via whatsapp goed bereikbaar en betrouwbare auto.
Niek de Bruijn
Niek de Bruijn
21/01/2023
Service was echt top! Zeker een aanrader
Sherwin Ustasia
Sherwin Ustasia
02/01/2023
De vos auto verhuur is echt goed. goeie servies je word opgehaald om de auto de gaan halen en die gasten zijn super cool schoon nieuwe auto net wat we gewent zijn in nederland mijn advies is ga naar de vos als je zonder kopijn een auto wil huren
Bianca Versteeg
Bianca Versteeg
28/12/2022
Prima autoverhuurbedrijf op Curaçao

    we hebben 2 weken een auto gehuurd...alles goed geregeld..goeie service...gewoon top...bedankt Ricardo

    Tymen Plas Avatar Tymen Plas
    22 Oktober 2018

    positive review  Uitstekende ervaring meegemaakt met de Vos autoverhuur. Snelle levering en goede service. Wanneer ik weer naar curacao ga kom ik zeker weer bij ze terug.

    Ronald Fokkema Avatar Ronald Fokkema
    21 Oktober 2019

    positive review  Good car and excellent service!

    Kiki Brandsen Avatar Kiki Brandsen
    4 Februar 2019

    Heel flexibel, denkt met je mee en een stuk goedkoper dan de concurrenten. Echt een aanrader!

    Joey van der Meer Avatar Joey van der Meer
    9 Oktober 2017

    Zeer relaxed over de uitleg van de auto en waar je op moet letten in het verkeer. Hij is altijd bereikbaar (ook over andere zaken) en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarbij geeft hij ook een leuke intro over het eiland en uiteraard welke feestjes je kan pakken. Tot volgend jaar! Gr.... Martijn en Tessa Meer weergeven

    Martijn B. Muller Avatar Martijn B. Muller
    30 Januar 2018

    positive review  Een geweldige service, zeer betrouwbaar, duidelijke informatie, Ricardo was heel spontaan en zeker ook vriendelijk en auto reed ook perfect ! Echt een aanrader want hij reageer nog snel ook, en we zijn heel blij mee. zeker een aanrader hier een auto te huren voor een verblijf op curacao ? dankjel ricardo

    Brinny Tipin Avatar Brinny Tipin
    8 September 2018

    Prima auto, uitstekende service en tegen een laag tarief. Wij waren meer dan tevreden!

    Wouter Meindertsma Avatar Wouter Meindertsma
    6 Oktober 2017

    positive review  Last minute besloten een auto te huren en een paar uur later stond hij al voor de deur. Top service en een goede auto voor een betaalbare prijs!

    Melanie van Os Avatar Melanie van Os
    28 August 2019

    positive review  Top verhuurder, betrouwbaar, goedkoop. Zeker een aanrader!!

    Melanie Van Zoest Avatar Melanie Van Zoest
    18 September 2018

    Goede service en goede prijs!

    Zeilklipper Antonius Avatar Zeilklipper Antonius
    20 Dezember 2017

    Super aardige gast. Goede auto's, geen problemen gehad. Goed bereikbaar en denkt ook mee over alle bezienswaardigheden op Curaçao. Geen puntje van kritiek te bedenken!

    Tamara Bouius Avatar Tamara Bouius
    10 Juli 2018

    positive review  Heel vriendelijk en behulpzaam. Toen we dachten dat we pech hadden met de auto (wat echter niet bleek te zijn) stond Ricardo ons gelijk te hulp. TOP Service! Als we terugkomen huren we zeker weer een auto bij De Vos Autoverhuur Curaçao ?

    Corine Hemmelder Avatar Corine Hemmelder
    11 Mai 2019

    positive review  Top geregeld! Aanrader! Nette auto en betaalbaar!

    Brenner Verhagen Avatar Brenner Verhagen
    17 Oktober 2018

    Top! Hele goeie service!

    Roy Jakobs Avatar Roy Jakobs
    12 März 2018

    positive review  Great service, fantastic prices!

    Melissa Bergmann Avatar Melissa Bergmann
    4 Juli 2019

    positive review  Ricardo wat een topper ben jij! alles goed geregeld. service van het ophalen en weer terug brengen naar het resort super! prettige auto! Bij jou moet je zijn om een auto te huren! zonnige groet en tot volgend jaar!

    Tessa Visser Avatar Tessa Visser
    1 Oktober 2020

    positive review  Auto in augustus gehuurd voor 2 weken, prima service, klantvriendelijk, niks op aan te merken?

    Nabil Essaddouqi Avatar Nabil Essaddouqi
    20 August 2019

    positive review  mooie auto en helemaal niet duur en top mens die helpt je buiten zijn werkuren met activiteiten te boeken echt een aanrader

    Marouane Bou Avatar Marouane Bou
    1 November 2018

    Ik ben zeer tevreden, denkt goed met je mee, geeft tips en als er iets is is hij altijd bereikbaar! ik zou zo weer een auto bij hem huren.hij heeft mij zelfs weer terug gebracht naar mijn verblijf omdat ik geen auto had om terug te komen echt een top service!

    Annemieke Buitenhuis Avatar Annemieke Buitenhuis
    5 Februar 2018

    positive review  Ricardo heeft ons goed geholpen. Ons opgehaald van hotel om auto te halen, ons tips gegeven voor het eiland en ons voor een kleine meerprijs naar het vliegveld gebracht. Echt een aanrader om bij Ricardo te boeken. Persoonlijk, deskundig en zorgvuldig.

    Carlijn van den Berg Avatar Carlijn van den Berg
    18 Mai 2019

    positive review  Prima autoverhuur! Super vriendelijk, goede prijs! Volgende keer komen wij zeker bij jou terug Ricardo!

    Patrick Zwijnenberg Avatar Patrick Zwijnenberg
    9 Mai 2019

    positive review  Super goed en vriendelijk?

    Jeffrey Deuzeman Avatar Jeffrey Deuzeman
    20 Oktober 2019

    Last minute besluit om toch haar stage te doen op Curacao! Alles geregeld, alleen de auto nog! Dat was wel een dingetje. Google kwam met heel veel opties maarja, wat krijg je, wat is t... beetje vaag allemaal. De fb recensies maar eens doornemen en zo kwam ik bij Ricardo uit, die ook niets meer had staan maarrrrr direct in een pb aanbood om even voor me te zoeken. Ik dacht in eerste instantie, ja je bent de zoveelste (eerlijk is eerlijk) maar na een paar uur kreeg ik een b... erichtje. Hij had iets gevonden en of we mss even met elkaar konden bellen! Voor hem is het natuurlijk net zo goed afwachten wat voor vlees hij in de kuip heeft als voor ons! De auto werd geregeld!!! Wat een opluchting stage kon voor mijn dochter beginnen. Ricardo houdt zich aan zijn afspraken, denkt mee, is prettig in de omgang en houdt van transparantie. Dus toekomstige huurders, ben dat zelf ook dan kun je met hem alle kanten op! De borg werd direct dezelfde dag dat ze de auto weer (netjes!) inleverde terug gestort. Ricardo dank! Ook tijdens het verblijf van Sanne hebben we wel eens contact gehad en hoe fijn is het als iemand aan de andere kant van de wereld met je meedenkt! Ik wens je heel veel succes en zoals ik al zei, hopelijk heb ik zelf ooit een auto van je nodig Voor iedereen die een auto moet huren op Curacao; zoek niet verder! Zonder twijfel de beste die je kunt krijgen in alle opzichten!!! Meer weergeven

    Simoon Saes Avatar Simoon Saes
    6 Februar 2018

    positive review  Super ervaring met De Vos Autoverhuur! Ricardo heeft goede auto’s, het contact verloopt soepel en alles is bespreekbaar. Goeie prijs, ook heel belangrijk ?. Kan het zeker aanraden als je een auto wilt huren op Curacao!

    Saskia Bos Avatar Saskia Bos
    1 Februar 2019

    positive review  In alle opzichten boven verwachting! Super goede service, goede auto’s en goede prijzen. Echt niks op aan te merken! Alles is perfect geregeld! 100% aan te raden.

    Nick van Maaren Avatar Nick van Maaren
    13 Dezember 2019

    positive review  Heerlijke vakantie gehad op Curaçao, mede dankzij Ricardo. Alles top geregeld en super service! Ricardo bedankt! ??

    Kelly Andringa Avatar Kelly Andringa
    11 Oktober 2018

    Gewoon doen! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een huurauto op Curacao :-)! Betrouwbaar, gemakkelijk en snel geregeld!

    Barbara de Windt Avatar Barbara de Windt
    11 März 2018

    Goed en snel contact, zelfs op zeer korte termijn is er een goede auto te regelen! Relaxte vehuurder die voor je klaar staat als t nodig is, top!

    Linda Tenniglo Avatar Linda Tenniglo
    20 November 2017

    Al enkele keren bij Ricardo een auto gehuurd, en elke keer zeer tevreden. Alles staat keurig netjes klaar, reacties op berichtjes super snel, auto's rijden heerlijk, extra service als brengen en halen van de airport mogelijk en een goede prijs! Volgende keer weer!

    Nikki van Leeuwen Avatar Nikki van Leeuwen
    22 Juli 2018

    Zoals altijd alles weer top geregeld! Masha Danki!!!

    Dianne Wilhelm Avatar Dianne Wilhelm
    17 Juni 2018

    positive review  Top service! Naast de huuauto ook uitstekende tiips.kom zeker terug.

    Mattijs van der Wee Avatar Mattijs van der Wee
    18 September 2019

    positive review  best car rental in Curacao !!! ????

    Marcin Sokołowski Avatar Marcin Sokołowski
    16 Dezember 2018

    positive review  Super goed geregeld! Auto werd afgeleverd en opgehaald aan ons appartement.

    Sandra Janssen Avatar Sandra Janssen
    30 Oktober 2020

    Wij hebben heel laat geïnformeerd of het mogelijk was een auto voor 3 dagen te huren. Heel snel reactie en super auto geregeld. Bedankt!

    Imke Beemsterboer Avatar Imke Beemsterboer
    16 November 2018

    Gewoon prima autos, uitstekende service

    Koen Habers Avatar Koen Habers
    4 Oktober 2017

    positive review  Super fijne auto en hele goede service!!

    Kirsten Verdel Avatar Kirsten Verdel
    13 Februar 2019

    Afgelopen juni een paar weken een auto gehuurd via De Vos Autoverhuur. Goede service en een top auto voor een goede prijs. Echt een aanrader!

    Roos Duursma Avatar Roos Duursma
    4 Oktober 2017

    positive review  Maand januari een auto gehuurd van de Vos autoverhuur. Auto werd bij het vakantieadres afgeleverd.Mooie moderne auto voor een mooie prijs. Uitstekende service van Ricardo en hoop de volgende keer weer daar een auto te kunnen huren.Ik kan het iedereen aanbevelen!

    Jim Burgemeestre Avatar Jim Burgemeestre
    12 Februar 2019

    positive review  Goed contact, goede service en auto, voor een goede prijs!

    Noëlle van der Burg Avatar Noëlle van der Burg
    4 Dezember 2019

    positive review  De Vos autoverhuur is echt een geweldig en betrouwbaar bedrijf. De eigenaar Ricardo , is flexibel en denkt mee. We hadden een midden klasse auto, de airco werkte perfect. We hebben een heerlijke tijd gehad op Curacao dankzij, dit bedrijf.

    Marieke Verhoeven Avatar Marieke Verhoeven
    29 Februar 2020
https://wa.me/59996999366 Reservieren mailto:info@rentalcars-curacao.com