Ben jij op zoek naar een voordelige en veilige huurauto op Curacao dan ben je bij De Vos Autoverhuur aan het juiste adres. Een auto huren in een persoonlijke, informele en professionele sfeer.

Mijn naam is Ricardo de Vos, 2015 was het jaar dat ik heb besloten om vanuit Nederland te emigreren naar het zonnige Curacao. Een jaar later ben ik vol enthousiasme begonnen met het verhuren van auto’s op dit mooie, Caribische eiland. Met momenteel meer dan 30 auto’s help ik toeristen op Curacao hun verblijf op Curacao nog aangenamer en gemakkelijker te maken. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit compacte wagens die zuinig zijn in gebruik. Rijd je graag handgeschakeld? Of toch liever een automaat? Bij ons is beide mogelijk. Rijd zoals jij het prettig vindt.

Service

Klantvriendelijkheid en flexibiliteit staat bij De Vos Autoverhuur hoog in het vaandel.

Mocht je speciale wensen hebben bij het huren van jouw auto op Curacao, gaan wij altijd op zoek naar een gepaste oplossing. Een kinderzitje nodig? Auto brengen op locatie? All Risk verzekering? Auto nodig voor lange termijn? Bij De Vos Autoverhuur is het allemaal mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar onze service? Bekijk de ervaring van onze eerdere huurders op onze recensie pagina.